top of page
  • newsatmy

Rai Hari Lahir Aidil Cara PKP, Fasha Sandha Beri Kejutan Istimewa

27 Julai 2021

Pelakon jelita, Fasha Sandha khabarnya telah mengadakan majlis hari lahir kecil-kecilan buat suami tersayang, pelakon Aidil Aziz. Meskipun hanya diadakan secara sederhana di rumah gara-gara perlaksanaan Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) kini, majlis tersebut semakin meriah dengan kehadiran anak-anak yang menceriakan hari bahagia itu.

Ujar Fasha, rumah tangga yang dibina bersama Aidil sudah pun mencecah hampir empat tahun dan apa yang diharapkannya adalah hubungan suami isteri antara mereka akan terus mekar dengan rasa cinta. Menulis ucapan panjang lebar di hantaran Instagramnya, Fasha turut memuji Aidil sebagai seorang bapa yang penyayang dan suami yang baik kerana sering membahagiakan dirinya dan anak-anak.

Pelakon drama Semua Salahku itu juga dilihat memberi kucupan mesra di mulut Aidil bersempena hari jadi suaminya yang ke-34 itu. Menjengah ke ruangan komen, ramai peminat memuji kemesraan yang ditunjukkan pasangan ini dan tidak kurang juga ada yang meluahkan rasa tidak selesa apabila melihat Fasha dan Aidil bercumbu di media sosial meskipun status mereka berdua telah sah sebagai suami isteri.

Terdahulu, Fasha dan Aidil telah mendirikan rumah tangga pada 30 Mac 2019 dan hasil perkongsian hidup mereka berdua dikurniakan seorang cahaya mata iaitu Aisha Amaira yang kini berusia setahun.

- PN Online

bottom of page