top of page
  • newsatmy

Kenapa wujud tanda pagar ‘Boikot HotFm’



Ini punca ramai guna tanda pagar ‘Boikot HotFm’Trending boikot hot fm oleh 320000 kumpulan pencarum. Kerana geng Khairy Jamaludin dlm konti memperlekeh tuntutan KWSP pengeluaran kecemasan bersasar ini.


Dari dulu bukan korang ke yg suka sgt dia, “tall, dark, hnsem” .. Katanya beliau ni lain dari yg lain bakal pewaris president UMNO bagai.


Lepas dah dibuang UMNO, PN pulak nak kutip, tapi KJ yg kalah pru 15 memilih menjadi DJ HOT FM… Ade lg ke rakyat yg dengar celotehnya.


Sebenarnya, pemimpin yg baik mendengar suara rakyat dan mencari penyelesaian … Urus program vaksinasi pon kelam kabut dulu.

Korang tak perlu Nak idol org ini itu. Focus urus ekonomi diri dan keluarga dulu.

Yorumlar


bottom of page