top of page
  • Writer's pictureArissa Azman

Shah Rukh Khan rasa 'kecewa', tidak makan atau tidur sejak anaknya ditahan

11 Oktober 2021

PELAKON terkenal Bollywood, Shah Rukh Khan dan isteri Gauri Khan mengelak ditemui media selepas anak mereka, Aryan Khan, ditahan polis minggu lalu.


Menurut portal Bollywoodlife.com, penahanan Aryan telah menyebabkan Shah Rukh berasa tidak berdaya dan kecewa.


Memetik rakan baik Shah Rukh yang berkata, pelakon tersebut mengalami tekanan dan tidak tidur mahupun makan sejak penahanan anaknya itu.


"Dia sangat kecewa dan marah. Dia tidak tidur atau makan dan merasakan dirinya tidak berdaya sebagai seorang bapa membantu anaknya itu," katanya.


Terdahulu, Aryan ditahan bersama tujuh yang lain termasuk dua wanita oleh Narcotics Control Bureau (NCB) di sebuah kapal persiaran di pantai Mumbai Ahad lepas.


Menurut The Times of India, NCB turut merampas 13 gram kokain, 21 gram charas (kanabis pekat), 22 pil methamphetamine, 5 gram dadah jenis mephedrone dan lebih 1.3 juta lakh rupee.


Ketika serbuan, Aryan dilaporkan bersama dua rakannya iaitu pelakon, Arbaz Seth Merchant dan pereka fesyen, Munmun Dhamcecha.


Lima lagi individu yang ditahan terdiri daripada Nupur Satija, Ishmeet Chadha, Mohak Jaiswal, Gomit Chopra dan Vikrant Chhokar.


Selasa lalu, Aryan dihadapkan ke sebuah mahkamah di Mumbai atas dakwaan pengambilan dadah.

Komentarze


bottom of page