top of page
  • admin

TMJ minta Sanusi jaga sikap, keperibadian sebagai MB

7 Okt

PEMILIK pasukan Johor Darul Ta’zim (JDT) Tunku Ismail Sultan Ibrahim mengharapkan pemilik Kedah Darul Aman (KDA) FC, Tan Sri Dr Daud Bakar supaya dapat menasihati Presiden Persatuan Bolasepak Kedah (KFA), Datuk Seri Muhammad Sanusi Md Nor.

Menerusi satu komen di laman Instagram, Tunku Ismail turut menggesa Sanusi supaya dapat menjaga sikap dan menunjukkan keperibadian sebagai seorang Menteri Besar.

“Salam Tan Sri. Saya pernah berjumpa dengan Tan Sri di SSI. Tan Sri orang yang baik dan saya berdoa semoga Allah kurniakan kejayaan buat Tan Sri dan Kedah FC.

“Saya juga ingin mengambil kesempatan ini untuk meminta Tan Sri nasihatkan sikit Menteri Besar Kedah, cukup cukuplah memecah belahkan antara penyokong bola sepak Kedah dan Johor lagi lagi orang Islam Melayu kita.

“Sudah tiba masanya untuk beliau jaga sikap dan bawa diri sebagai seseorang Menteri Besar dan bukannya Badut. Semoga Allah berkati Tan Sri.

“Pemimpin akan melahirkan lebih ramai pemimpin, badut akan melahirkan lebih banyak badut,” kata Tunku Ismail, lapor SatuBerita.

Comments


bottom of page